top of page
Ara

Alaçatı, Karaburun Bisiklet Turu


Alaçatı ve Karaburun: Bisikletle Keşif Rotaları

Alaçatı ve Karaburun, İzmir’in güzellikleriyle ünlü iki beldesidir. Bu bölgeleri bisikletle gezmek, hem doğanın tadını çıkarmanızı sağlar hem de unutulmaz anılar biriktirmenize olanak tanır.

Alaçatı Bisiklet Turları:

Çark Plajı: Alaçatı’nın en hareketli ve popüler plajlarından biri olan Çark Plajı; rüzgâr sörfü, yelken, uçurtma sörfü ve deniz paraşütü gibi su sporları yapmak istiyorsanız ilk uğramanız gereken yerler arasında.

Otantik Sokaklar: Alaçatı’nın otantik taş evlerinin bulunduğu dar sokaklarını bisikletle gezerek istediğiniz noktada fotoğraf çekebilirsiniz. Köyleri, antik şehirleri, sörf okullarını ve plajları bisikletle keşfedebilirsiniz.

Rehberli Turlar: Bisiklet gezileri herkesin katılabileceği seviyededir. Bisikletler tur rotalarına göre hazırlanmış konforlu E-Bike modelleridir.

Karaburun Bisiklet Turu:

Yarımada Rotaları: Karaburun’un doğal güzellikleri, bisikletle keşfedilmeyi bekler. Sahil boyunca pedal çevirirken tarihi kalıntılar, masmavi koylar ve yeşil ormanlar sizi karşılar.

Alaçatı ve Karaburun, bisikletle gezerken doğanın tadını çıkarmanızı sağlayacak. Pedal çevirirken rüzgarın saçlarınızı okşadığı, kuş cıvıltılarının eşlik ettiği bu güzel rotalar, unutulmaz anılar biriktirmenize olanak tanır.

bottom of page